ΠΡΟΦIΛProfilPROFILE

"Vis Juris" adıyla bilinen İlker Çavuşoğlu ve İş Ortakları Hukuk Şirketi çağdaş, güvenilir ve bilimsel avukatlık icra ederek, yüksek kalitede hukuk hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Bu çerçevede, hukukun devamlı gelişen, toplum için refah unsuru olan bir bilim dalı olduğu ve avukatlığın Adalet kurumunun destekçisi olduğu anlayış, hukuk şirketimizin mesleki felsefesinin merkezinde bulunmaktadır. 

Avukatlık icraatı çağdaş olmak zorundadır. Bunu göz önünde bulundurarak, Vis Juris Hukuk Şirketi'nde uyguladığımız modern ve bilimsel yöntemler, avukatlarımızın günümüz hukukunun ihtiyaçlarını karşılamalarını ve görevlerini yerine getirmelerini sağlamaktadır. Böylece, avukatlarımız, uzmanlıklarının kapsadığı tüm alanlarda, danışmanlıktan başlayarak, aktif adli temsil hizmetine varan hukuki desteği sunabilmektedirler.

Aynı zamanda, müvekkillerimizle güven ilişkisini temel addetmekte ve bu nedenle güvenilir ve şeffaf bir avukatlık icra etmeyi hedeflemekteyiz. Müvekkillerimiz, doğrudan iletişim ve kişisel diyalog aracılığıyla davalarının ne şekilde ele alınacağı konusunda bilgilendirilmektedir ve tüm istişarelerin profesyonel bir ortamda gerçekleşmesi sağlanmaktadır. 

Vis Juris Hukuk Şirketi'nin faaliyetleri avukatlarının kaliteli hukuki donanımına dayanmaktadır. Şirketimizde, yetkilerimiz bilimsel yöntemlere dayalı, görevimiz düzenli araştırma ve analiz uygulayarak sonuçlandırılmaktadir. Faaliyetlerimiz çerçevesinde, avukatlığı hukukun basit uygulayıcı bir aracı olarak görmeyerek, aynı zamanda, hukuk hakkında görüş ve fikir sahibi olmamız gerektiğine inanmaktayız.