Η ΕΤΑΙΡIΑŞİRKETTHE LAW FIRM

Η Δικηγορική Εταιρία Ι.Τσαβούσογλου και Συνεργάτες που δραστηριοποιείται με τον διακριτικό τίτλο "Vis Juris", ιδρύθηκε την άνοιξη του 2014 στην πόλη της Κομοτηνής. Συστάθηκε αρχικά ως Δικηγορική Εταιρία Ι.Τσαβούσογλου & Μ. Χατίπογλου και Συνεργάτες και προέκυψε από την συνένωση των ατομικών δικηγορικών γραφείων των ιδρυτικών εταίρων της. Ήδη από τις αρχές του 2016 λειτουργεί υπό την διεύθυνση των ιδρυτικών και βασικών στελεχών της, δικηγόρων Ιλκέρ Τσαβούσογλου και Αϊσέ Σαλή Αχμέτ.

Η δικηγορική εταιρία Vis Juris με αφετηρία την περιοχή της Θράκης αναπτύσσει τις δραστηριότητες της στην ευρύτερη ελληνική επικράτεια. Έχει να επιδείξει ιδιαίτερα αξιόλογη δικηγορική δράση στη διαχείριση υποθέσεων σε ευρύ φάσμα της δικηγορικής ύλης ενώ σήμερα εκπροσωπεί φυσικά και νομικά πρόσωπα τόσο από τον ελληνικό χώρο όσο και από την αλλοδαπή.

Το δυναμικό της εταιρίας αποτελείται από τους δικηγόρους (Ko) Ιλκέρ Τσαβούσογλου, (Κα) Αϊσέ Σαλή Αχμέτ, καθώς και από τις αποκλειστικά συνεργαζόμενες με την εταιρία δικηγόρους (Κες) Γκιουλάϊ Ισμαήλ και Βασιλική Γιαννίδου.